Ovako, sto se tice predloga da se ukine prodaja i kukanje na rtv i pozivanje na glasanje mapa, ja stvarno mislim da to ne bi trebalo da se ukine ikad. To su dva pravila koja su vremenom dodata kao jako potrebna pravila, jer je nepodnosljivo bilo da se igra uopste na serveru od jurcanja sa nozevima, i kukanja za mape. I nije Klanica jedini bio koji je to radio, masu igraca je namjerno klalo odredjene igrace da ih "ponizi" i da ometa samu igru na serveru. Zbog gresaka u procjeni prodaje ja sam vec predlozila da se npr vrijeme sa 60 min smanji na 20 min, ali da prodaja ostane u zabranjenim stvarima.
Sto se tice, uzrecica kao sto je jbg vec po pravilu za njih ide opomena, pa tek ako se preceruje ide gag.
Busi ga, govedo, botino, nisu medju kaznjivim stvarima vec duze vrijeme.(sem naravno izrazi kao sto su konju raspali, kravo raspala idt)
Sala sama po sebi je uvijek dozvoljena, sem ako dolazi do pretjerivanja u tome, jer nikad se ne zna ko se i kad moze uvrijediti, tako da na tome treba da se poradi, da se granica neka zna ali da ostane vesela atmosfera na serveru.
Sto se tice ove price za slot, to mi nema smisla, i admini i igraci koji imaju slot su jednaki, tako da me vidim razlog sto bi neko sa slotom oslobadjao mjesto nekom drugom, svi isto pravo i sansu imaju da udju kad je pun srv.
Sto se tice plugina za ruzne rijeci, ni to ne treba da se uklanja jer vam pomaze dosta puta da ne vidite gadosti i ruzne rijeci sto se pisu, jeste da ima bagova ali brzo se skonta koja rijec se spaja i ispada neprikladna, plus za bag taj niko nikad nije kaznjen sto znaci da se sve dobro procita.
Samo prozivanje na serveru nije dozvoljeno, dosta puta se za to i dobije opomena jer admin ne moze da gata jel neko ozbiljan ili nije.
Hmm, slazem se sa Cindi, sto se tice momentalnog unbana, to treba ukinuti, spasilo bi i igrace i admine muke, ionako sve manje ima citera samim tim mislim da igrac moze sacekati dok se demo ne pogleda i utvrdi se jel igrac cist ili nije. I slazem se da nema ni potrebe za nekim drasticnim promjenama pravila jer svako pravilo je donjeto jer je bilo neopohodno.
Ukidanje suspenzije za admina takodje ne.
Iiiii host se nece promjeniti radi vas dvoje sto samo kukate i zanemarujete 80% igraca koji nemaju problem sa pingom

I za kraj, moje najiskrenije misljenje je da su pravila odlicna, ali zato sto svako od nas ima razlicit kriterijum procijenjivanja nekih situacija dovodi do toga da neki isti sekund banuju nesto sto bi neki drugi admin zavrsio opomenom, tako da samo treba da se pravilima usaglasi neka sredina, i mislim da ce situcija biti opustenija i prijatnija za igru i druzenje.